Kakovost izdelkov družbe Mylan

Kakovost izdelkov družbe Mylan

Družba Mylan v vseh svojih ustanovah in za celotno linijo izdelkov upošteva en globalni standard kakovosti, ne glede na tržišče.

Prednostna naloga družbe Mylan je izpolnjevati ali presegati standarde v panogi, ne glede na to, ali gre za zdravilo za milijone ali le za peščico ljudi.

Naši standardi niso prav nič generični. Naše notranje skupine pregledajo vse izdelke od začetka do konca proizvodnje, ne glede na to, v katerem delu sveta je izdelek proizveden. Poleg tega smo podprli zakon, ki ameriški upravi za hrano in zdravila (FDA) omogoča, da pregleduje vse proizvodne obrate na svetu, ki oskrbujejo tržišče Združenih držav.

"Upoštevamo en globalni standard kakovosti, ker se zavedamo, kaj so naše prednostne naloge. Vse se začne in konča pri uporabnikih."
Robert J. Coury Izvršni predsednik

Menimo, da zaupanje seže dlje od globalnih standardov kakovosti. Pomembno je, da lahko s svojimi izdelki pomagamo ljudem, ki jih potrebujejo.
 
Kakovost naših izdelkov je razlog, da lahko sedmim milijardam ljudem zagotovimo, da se zavedamo, kaj so naše prednostne naloge: vse se začne in konča pri uporabnikih, saj je naše vodilo: »Our Mylan Is Your Mylan» (Družba Mylan je tudi vaša).
Zadnja posodobitev  30.11.2018