Področja poslovanja

Prizadevamo si, da bi sedmim milijardam ljudem zagotovili dostop do visokokakovostnih zdravil s stalno rastočo paleto vodilnih izdelkov v panogi. Nismo samo eno od največjih podjetij za generična in specializirana zdravila na svetu, temveč tudi eden od največjih proizvajalcev zdravilnih učinkovin (API).

Generični izdelki

Naši generični izdelki spadajo v različne kategorije zdravljenja ter obsegajo različne farmacevtske oblike in sisteme za dovajanje, ki pomagajo bolnikom.

Izdelki na recept

Razvijamo, izdelujemo in prodajamo zdravila na recept, ki bolnikom in zdravnikom pomagajo obvladovati bolezni srca in ožilja, gastrointestinalnega sistema, dihal, nevroloških bolezni, bolečine, vrtoglavice, infekcij ter duševne motnje.

Zdravilne učinkovine

Proizvajamo zdravilne učinkovine (API) – sestavine, zaradi katerih zdravila učinkujejo zdravilno – za različne kategorije zdravljenja, vključno s protiretrovirusnimi zdravili, ki zdravijo HIV/aids.

Načini dostopa

Kako sedmim milijardam ljudem zagotovimo dostop do naših izdelkov? Prek dragocenih partnerstev z zdravniki in vladnimi ustanovami ter strank na področju maloprodaje, veleprodaje in institucij.
Zadnja posodobitev  30.11.2018