Rast z namenom

Enako kot Global.com

Pridobitev podjetja Meda krepi portfelj, razširja zmogljivosti na prostem trgu, zdravje žensk, dihal, alergij, dermatologije in upravljanje bolečine

Sklenitev posla družbe Mylan za pridobitev podjetja Meda zaznamuje začetek naslednjega zanimivega poglavja, saj se trudimo, da bi izboljšali zdravje za boljši svet. Še enkrat smo dokazali, da smo skupaj močnejši, saj sedaj v svojem portfelju ponujamo več kot 2.700 blagovnih znamk, generičnih zdravil in izdelkov, ki so na voljo brez recepta.

Dostop do zdravstvenega varstva je pravica, ne privilegij, in navdušeni smo nad dodatno močjo podjetja Meda in tem, kar to pomeni za bolnike, ki jim služimo po vsem svetu. Ta posel nam omogoča, da okrepimo naše poslovanje na trgih, na katerih že nudimo storitve po vsem svetu, in utrdimo svojo prisotnost na številnih razvijajočih se trgih, vključno s Kitajsko, Mehiko, Rusijo in Turčijo, kot tudi delih Bližnjega vzhoda in v jugovzhodni Aziji.  Združeni bomo prisotni v več kot 165 državah in ozemljih, imeli bomo možnost postaviti nove standarde v zdravstvu ter omogočiti 7 milijardam ljudi dostop do visoko kakovostnih zdravil.

Z našim širokim in občudovanja vrednim portfeljem zdravil, povezavo globalnega R&D ter platforme proizvodnje, vztrajanjem pri kakovosti na vseh področjih ter dolgoletno tradicijo prizadevanja za izboljšanje politike, ki vpliva na celotno panogo, izstopamo med podobnimi podjetji. Kot naši dosedanji prevzemi družb, katerih poslovanje se dopolnjuje z našim, na primer Abbott, Agila, Famy Care in Renaissance, tudi Meda gradi na teh temeljih. Naša globalna delovna sila - zdaj z že več kot 40.000 zaposlenimi - še naprej spodbuja družbo Mylan, da je inovativna, k bolnikom usmerjena družba zdravstvenega varstva.

Z nadaljevanjem postavljanja novih standardov v zdravstvu se bo naša prisotnost na področju zdravja žensk, dihal, alergij, dermatologije in upravljanja bolečine znatno povečala. Zmogljiva platforma družbe Mylan bo vedno bolj zagotavljala večjo vrednost za naše stranke s širšo paleto izdelkov in storitev ter celovitih rešitev za bolnike in farmacijo, s čimer bo blagovna znamka Mylan podala pomemben prispevek na bolnikovi poti.

Zadnja posodobitev  30.11.2018