O družbi Mylan

Poslanstvo družbe Mylan

V družbi Mylan si prizadevamo postavljati nove standarde na področju zdravstva. S podružnicami po celem svetu želimo sedmim milijardam ljudem zagotoviti dostop do visokokakovostnih zdravil, zato:

  • razvijamo inovacije, da bi zadovoljili potrebe,
  • zagotavljamo zanesljive in vrhunske storitve,
  • delamo, kar je prav, ne kar je enostavnejše,
  • vplivamo na prihodnost, saj s svojo zagnanostjo ohranjamo vodilni položaj na svetovni ravni.
Naše vrednote

Naše vrednote

Inovacije
Inovacije

Smo neobičajni, vizionarski in drzni. Povezujemo točke, ki jih drugi spregledajo. Vidimo možnosti in jih uresničimo. Postavljamo si izzive, da bi spremenili obstoječe stanje in uvedli nove in boljše načine, na podlagi katerih lahko vsem ljudem zagotovimo boljšo kakovost življenja. Pogum je naša gonilna sila pri zagotavljanju konstruktivnih sprememb.

Integriteta test

Zavezani smo, da delamo tako, kot je prav. Vedemo se odgovorno, tudi ko nas nihče ne nadzoruje. Postavljamo visoke standarde, od katerih nikoli ne odstopamo. To brezpogojno moralno stališče prispeva k stalni odličnosti naših izdelkov, varnosti naših zaposlenih in čistemu okolju.

Zanesljivost

Verodostojnost. Zanesljivost. Ti dve vrednoti sta vedno naši vodili. Prizadevamo si, da bi svoje storitve zagotavljali vedno in povsod, ne glede na pogoje. To so razlogi, da ljudje v naši bližini in po vsem svetu zaupajo družbi Mylan.

Storitve

Zavedamo se, da je naša najpomembnejša naloga pomagati drugim, in menimo, da smo lahko kos vsem okoliščinam. Za zadovoljitev potreb drugih smo na voljo vedno in povsod ter pripravljeni na vse. Poleg vrhunskih izdelkov zagotavljamo tudi vrhunske storitve.

Skupinsko delo

S sodelovanjem lahko dosežemo več in hitreje kot posameznik. Veselimo se novih priložnosti za sodelovanje, ker nas poživljajo ter nam prinašajo nova znanja in sposobnosti. Ko združimo moči in presežemo meje, premikamo gore.

Zadnja posodobitev  30.11.2018