Always Moving Forward

Stalno prizadevanje za razvoj

Družba Mylan temelji na inovacijah. Zaradi inovacij vidimo priložnost v vsakem izzivu. Zato na tisoče znanstvenikov, raziskovalcev in snovalcev po vsem svetu in v različnih časovnih pasovih sodeluje pri reševanju zahtevnih izzivov in zadovoljuje potrebe ljudi.


Vas preseneča, da družba, ki je znana po visokokakovostnih generičnih zdravilih, temelji na inovacijah? Pomislite: leta 1984 smo postali prvo podjetje za generična zdravila, ki je pridobilo nov patent za zdravilo. Danes razvijamo biološke različice zdravil blagovnih znamk in ustvarjamo izboljšane različice zdravil, ki nas ločijo od ostalih.


Ker stremimo k razvoju, smo zgradili organizacijo, ki je raznolika, zavzeta in edinstvena pri svoji zmožnosti sodelovanja.Resnično globalna kultura

Kot globalno podjetje je naš cilj zgraditi raziskovalno in razvojno disciplino, ki bi lahko uporabila znanje vsakega posameznika in lokalne kulture. Prav tako je bil cilj družbe, da bi uspešno usklajevali delo v različnih časovnih pasovih.
Rezultat: skupina strokovnjakov iz vsega sveta z edinstvenim pogledom na lokalne in globalne izzive na področju zdravstva. S sodelovanjem smo obrnili čas sebi v prid – ko skupina v enem delu sveta preneha z delom, skupina v drugem delu z delom prične.
Povedano drugače, pri družbi Mylan se raziskave in razvoj nikoli ne končajo.

Raznolikost družbe Mylan

Takšen način delovanja nam omogoča, da smo bolj odzivni, poleg tega pa se stalno povečuje naša paleta izdelkov, ki vključuje zdravila za injiciranje, biološka zdravila, zdravila za bolezni dihal, onkološka in nevrološka zdravila ter inovativna zdravljenja za HIV/aids. Na podlagi sodelovanja različnih celin in kultur smo ugotovili, da nobeno raziskovalno središče ne more delovati izolirano. Spoznali smo, da kljub zahtevnosti naših projektov velja: skupaj smo boljši kot vsota posameznih delov.

Zadnja posodobitev  30.11.2018