Generična zdravila družbe Mylan – glava

Zakaj generična zdravila?

V družbi Mylan upoštevamo en globalni standard kakovosti pri vsem, kar počnemo.

Naši standardi niso prav nič generični. Naše notranje skupine pregledajo vse izdelke od začetka do konca proizvodnje, ne glede na to, v katerem delu sveta je izdelek proizveden.

Zakaj so standardi tako visoki? Ker se nam resnično zdi pomembno, da s svojimi izdelki pomagamo ljudem. Verjamemo, da vsak dan pridobivamo zaupanje zdravnikov, farmacevtov, drugih zdravstvenih delavcev in bolnikov. Zato je naše vodilo: »Our Mylan Is Your Mylan» (Družba Mylan je tudi vaša).

Katero je bilo prvo generično zdravilo, ki smo ga izdelali? To je bil penicilin G leta 1966. Od takrat družba Mylan v vseh svojih ustanovah in za celotno linijo izdelkov upošteva en globalni standard kakovosti, ne glede na tržišče.

Kako v družbi Mylan izdelujemo generična zdravila?

 • Nadzorovanje zdravil

  Napredni nadzorni sistemi

  Čeprav to ni zahtevano, družba Mylan uporablja najsodobnejše nadzorne sisteme, ki samodejno pregledujejo izdelke in zavrnejo tiste, ki ne izpolnjujejo zahtev. Ta napredna tehnologija se uporablja za samodejno odstranjevanje neustreznih izdelkov iz proizvodne linije ali pri pakiranju.
 • Ponarejena zdravila

  Zaščita pred poškodbami

  Če želimo zagotavljati kakovost, je treba začeti pri 1. koraku. Družba Mylan uporablja uveljavljen postopek preskušanja in preverjanja, s katerim zagotavlja ustreznost zdravilnih učinkovin, ki se uporabljajo za izdelavo zdravil.
 • Preverjanje čistosti in učinkovitosti zdravil

  Preverjanje čistosti in učinkovitosti zdravil

  Družba Mylan zagotavlja učinkovitost, čistost in sproščanje zdravilnih učinkovin iz zdravil do datuma izteka roka uporabnosti tako, da preverja stabilnost izdelkov v določenih intervalih.
 • Obljuba glede preverjanja dobre proizvodne prakse

  Obljuba farmacevtom

  Stranke zaupajo vašim nasvetom. To je eden od razlogov, da družba Mylan v vseh svojih ustanovah in za celotno linijo izdelkov upošteva en globalni standard kakovosti, ne glede na tržišče.
 • Zahteve organizacije USP

  Obljuba zdravnikom

  V družbi Mylan želimo bolnike oskrbovati z zdravili najvišje kakovosti, zato uporabljamo napredne sisteme za preskušanje in nadzor, s katerimi preverimo, ali izdelki ustrezajo merilom za odobritev v skladu z zahtevami organizacij po svetu, ki določajo standarde.
Zadnja posodobitev  30.11.2018