Načini dostopa družbe Mylan

Načini dostopa

Kako sedmim milijardam ljudem zagotoviti dostop do visokokakovostnih zdravil?

Družba Mylan v vseh svojih ustanovah in za celotno linijo izdelkov upošteva en globalni standard kakovosti, ne glede na tržišče. Družba Mylan med postopkom izdelave in pakiranja uporablja napredne nadzorne sisteme in sisteme ocenjevanja, ki zagotavljajo, da izdelki izpolnjujejo zahteve.

Na podlagi teh ukrepov uporabljamo široko mrežo lokalnih in globalnih načinov dostopa, ki vključujejo zdravnike, ustanove, vladne ustanove ter trgovce na drobno in veletrgovce.

To so odnosi, ki smo jih gradili in negovali desetletja. Ker zaupanje seže dlje od globalnih standardov kakovosti. Pomembno je, da s svojimi izdelki pomagamo ljudem. Tak odnos imamo tudi do svojih poslovnih partnerjev.

Če nas izberete za svojega poslovnega partnerja, bosta odnos in skupna vrednost tega odnosa postali naša prednostna naloga. Zdi se nam pomembno, da imate od sodelovanja koristi.

Če izdajate naše izdelke, ki jih je težko razviti in izdelati, ste lahko prepričani, da bo naša predanost izdelovanju teh izdelkov dolgoročna. Ne glede na to, ali gre za zdravilo za milijone ljudi ali le za nekaj posameznikov, je naša prednostna naloga, da dosežemo ali presežemo standarde v panogi.

Kdo so naše stranke

 • Zdravniki

  Zdravniki

  Številni predstavniki družbe Mylan vsak dan komunicirajo z mnogimi zdravniki. Na podlagi podatkov, ki jih pridobimo na teh sestankih, lahko bolje izpolnjujemo potrebe zdravnikov ter njim in bolnikom zagotavljamo dostop do visokokakovostnih zdravil.

  Zdravnike podpiramo tudi s pobudami, kot je program Reassurance v Indiji. Ta program pomaga bolnikom s HIV-om/aidsom razumeti, kakšno je njihovo stanje, in jim omogoča, da med obiski ostanejo v stiku z zdravniki.

 • Ustanove

  Ustanove

  Sodelujemo s številnimi institucijami, kot so bolnišnice, lekarne, domovi za starostnike,...kakor tudi z mnogimi vodilnimi organizacijami za skupinske nakupe, da bi izvajalcem zdravstvenih storitev v bolnišničnem okolju zagotovili dostop bo generičnih izdelkov in izdelkov blagovnih znamk.

 • Sodelovanje z organizacijo NACO

  Vladne ustanove

  Med našimi vladnimi partnerji sta indijska nacionalna organizacija za nadzorovanje aidsa (NACO) in južnoafriško ministrstvo za zdravje. V Indiji smo glavni dobavitelj zdravil za HIV/aids za organizacijo NACO. Cilj organizacije, ki ga podpiramo, je zaustaviti epidemijo HIV-a/aidsa in zmanjšati število okuženih prek integriranih preventivnih ukrepov, zdravljenja in nege ter podpornih programov. V Južni Afriki smo tudi eden glavnih dobaviteljev zdravil za HIV/aids.

  Z vladami po svetu sodelujemo pri uveljavljanju političnih iniciativ, katerih cilj je povečati uporabo generičnih zdravil in izboljšati dostop do visokokakovostnih zdravil.

 • Trgovci na drobno

  Trgovci na drobno

  Oskrbujemo nacionalne in mednarodne verige ter neodvisne lekarne. Farmacevti lahko na podlagi našega izobraževalnega gradiva zagotovijo informacije in odgovore o pogostih boleznih.
 • Veletrgovci za izdelke družbe Mylan

  Veletrgovci za izdelke družbe Mylan

  Odnosi družbe Mylan z veletrgovci po vsem svetu so bistveni za zagotavljanje, da z našimi izdelki oskrbijo uporabnike, ki jih potrebujejo, v približno 145 državah in ozemljih.
Zadnja posodobitev  30.11.2018