Generični izdelki

Generični izdelki

Katero je bilo prvo generično zdravilo, ki smo ga izdelali? To je bil penicilin G leta 1966. Od takrat družba Mylan v vseh svojih ustanovah in za celotno linijo izdelkov upošteva en globalni standard kakovosti, ne glede na tržišče.

Kako v družbi Mylan izdelujemo generična zdravila?

 1. Nadzorovanje zdravil
  0

  Napredni nadzorni sistemi

  Čeprav to ni zahtevano, družba Mylan uporablja najsodobnejše nadzorne sisteme, ki samodejno pregledujejo izdelke in zavrnejo tiste, ki ne izpolnjujejo zahtev. Ta napredna tehnologija se uporablja za samodejno odstranjevanje neustreznih izdelkov iz proizvodne linije ali pri pakiranju.
 2. Zaščita pred poškodbami
  0

  Zaščita pred poškodbami

  Če želimo zagotavljati kakovost, moramo začeti pri 1. koraku. Družba Mylan uporablja uveljavljen postopek preskušanja in preverjanja, s katerim zagotavlja ustreznost zdravilnih učinkovin, ki se uporabljajo za izdelavo zdravil.
 3. Preverjanje čistosti in učinkovitosti zdravil
  0

  Preverjanje čistosti in učinkovitosti zdravil

  Družba Mylan zagotavlja učinkovitost, čistost in sproščanje zdravilnih učinkovin izdelkov do datuma izteka roka uporabnosti tako, da preverja stabilnost izdelkov v določenih intervalih.
 4. Obljuba glede preverjanja dobre proizvodne prakse
  0

  Obljuba farmacevtom

  Stranke zaupajo vašim nasvetom. To je eden od razlogov, da družba Mylan v vseh svojih ustanovah in za celotno linijo izdelkov upošteva en globalni standard kakovosti, ne glede na tržišče.
 5. Zahteve Evropske farmakopeje (Ph.Eur)
  0

  Obljuba zdravnikom

  V družbi Mylan želimo zagotoviti oskrbo bolnikov z zdravili najvišje kakovosti, zato uporabljamo napredne sisteme za preskušanje in nadzor, s katerimi preverjamo, ali izdelki ustrezajo merilom za odobritev v skladu z zahtevami organizacij po svetu, ki določajo standarde.
Zadnja posodobitev  30.11.2018