Poklicne poti v družbi Mylan
Poklicne poti
Poklicne poti, ki vplivajo na življenja sedmih milijard ljudi.
Spletno mesto za globalne poklicne poti >
Spletno mesto za lokalne poklicne poti >

Poslovni uspeh lahko spremeni življenja mnogih. Postanite del naše zgodbe.

Naši zaposleni vedo, da ne glede na to, kakšna je njihova vloga v podjetju, s svojim delom prispevajo k temu, da ima sedem miljard ljudi po svetu dostop do visoko kakovostnih zdravil.Poslušajte njihove zgodbe.

Pomagajte nam uresničiti naše poslanstvo. Neverjetne priložnosti lahko izkoristite na vseh področjih poslovanja. Z upravljanjem, poslovnim razvojem, zagotavljanjem skladnosti s predpisi, finančništvom, upravljanjem kadrovskih virov, trženjem, prodajo in drugimi področji.

 • Kakovost

  Kot član skupine za zagotavljanje kakovosti lahko delate na operativnem ali sistemskem področju ali na področju zagotavljanja skladnosti s predpisi. Vsak oddelek je odgovoren za zagotavljanje, da so vsa zdravila družbe Mylan varna in učinkovita ter da izpolnjujejo potrebe naših strank. Vsi člani skupine za zagotavljanje kakovosti imajo odličen občutek za podrobnosti. Naša skupina za zagotavljanje kakovosti je sodelovala pri razvijanju sistema za obvladovanje kakovosti, ki presega zahteve ameriške uprave za hrano in zdravila ter je izdelan v skladu z dobro proizvodno prakso (DPP), ki jo je sprejela Evropska komisija.
 • Oskrbna veriga

  Na koncu vsake oskrbne verige je eden od sedmih milijard ljudi, ki se zanašajo na to, da zagotavljamo visokokakovostna zdravila. Člani skupine, ki zagotavlja delovanje oskrbne verige, so odgovorni za usklajevanje komunikacije, odpravljanje ozkih grl, zagotavljanje preglednosti in optimizacijo učinkovitosti sodelovanja družbe Mylan z dobavitelji, prodajnimi posredniki in strankami. Če se z vsemi temi izzivi uspešno spopadejo, to pomeni, da družba Mylan strankam dostavlja ustrezno število izdelkov.
 • Znanstvena vprašanja

  Glavni cilj članov skupine za znanstvena vprašanja je zagotoviti visokokakovostna zdravila sedmim milijardam ljudem. Tukaj boste imeli priložnost sodelovati s člani skupin za raziskave in razvoj, trženje, zagotavljanje skladnosti s predpisi, regulatorne zadeve, varnost izdelkov in razvoj tržišča. Vse skupine uporabljajo strategije za uresničevanje našega poslanstva in zagotavljajo, da naša družba ostane močna in stabilna.
 • Zdravstvena vprašanja

  Kot član skupine za zdravstvena vprašanja se boste spraševali »Kaj če?« in »Kaj sledi?«. Spodbujali boste rast in inovacije na področju biogeneričnih zdravil, izdelkov za bolezni dihal, specializiranih zdravil in generičnih zdravil. Ne glede na to, ali ste strokovnjak na področju kliničnih raziskav, kliničnih postopkov, varnosti izdelkov, obvladovanja tveganj, farmakovigilance, vodenja publikacij, upravljanja informacij ali podpore za izdelke in komercializacije, boste nepogrešljiv član naše skupine.
 • Proizvodnja

  Na oddelku za proizvodnjo boste vedno poskušali najti načine za izboljšanje izdelkov. Ne glede na to, ali kot del strateške skupine optimizirate mesto proizvodnje, kot del operativne skupine vodite vsakodnevno delo ali sodelujete na področju racionaliziranja razvoja, upravljanja kapitala in delovne zmogljivosti, inženirstva, operativne odličnosti ter varstva in ohranjanja zdravja okolja, je vaš cilj enak: povečati učinkovitost, zmanjšati stroške, postaviti in preseči standarde kakovosti ter zagotoviti oskrbo z visokokakovostnimi zdravili.
Loading the player...

Priložnosti za zaposlitev

Skupaj odkrivamo nove načine, s katerimi lahko spremenimo življenja sedmih milijard ljudi.

Spletno mesto za globalne poklicne poti >
Zadnja posodobitev  30.11.2018