SI
 
SI

Mylan po svetu

Zapri

Na spodnjem seznamu izberite eno od spletnih mest.

 1. Afrika

  1. Južna Afrika
   1. English
 2. Ameriki

  1. Brazilija
   1. Português brasileiro
  2. Kanada
   1. English
   2. Français
  3. Združene države Amerike
   1. English
 3. Azija

  1. Indija
   1. English
  2. Japonska
   1. 日本語
 4. Evropa

  1. Avstrija
   1. Deutsch
  2. Belgija
   1. Français
   2. Nederlands
  3. Bolgarija
   1. България
  4. Češka republika
   1. Čeština
  5. Danska
   1. Dansk
  6. Finska
   1. Suomi
  7. Francija
   1. Français
  8. Grčija
   1. Ελληνικά
  9. Hrvaška
   1. Croatian
  10. Irska
   1. English
  11. Italija
   1. Italiano
  12. Madžarska
   1. Magyar
  13. Nemčija
   1. Deutsch
  14. Nizozemska
   1. Nederlands
  15. Norveška
   1. Norsk
  16. Poljska
   1. Polski
  17. Portugalska
   1. Português
  18. Romunija
   1. Romanian
  19. Slovaška
   1. Slovenský
  20. Slovenija
   1. Slovenian
  21. Španija
   1. Español
  22. Srbija
   1. Serbian Latin
  23. Švedska
   1. Svensk
  24. Švica
   1. Deutsch
   2. English
  25. Združeno kraljestvo
   1. English
 5. Pacifik

  1. Avstralija
   1. English
  2. Nova Zelandija
   1. English

Družba Mylan s ponosom posluje tudi v spodaj naštetih državah.

 1. Maroko
 2. Tajvan
 1. Singapur
Jul 1, 2014

Inovacije na področju zdravljenja

Inovacije na področju zdravljenja

Bi vas presenetil podatek, da uvajamo inovacije na področju generičnih zdravil ali da naša skupina raziskovalcev in razvijalcev vključuje več kot 2600 znanstvenikov po vsem svetu, ki vsak dan razvijajo inovacije?

Vse to drži. Zato je že več kot 50 let naš izziv, da bi segli še višje in dlje.


Rešitev v znanosti

Danes razvijamo biološke različice zdravil blagovnih znamk, med katerimi je številna zdravila težko razviti in izdelati. Prizadevamo si, da bi ustvarili izboljšane različice zdravil, ki nas ločijo od ostalih. Razvijamo inovacije na področju peroralnih zdravil v trdni farmacevtski obliki, transdermalnih zdravil, zdravil za injiciranje, krem, mazil, protiretrovirusnih zdravil in zdravil za številna druga ključna področja.

Zakaj? Ker verjamemo, da je vsako bolezen mogoče zdraviti. Ker menimo, da bi morali ustaviti vse epidemije. Vsa zdravstvena stanja bi morala biti obvladljiva, ne glede na njihovo resnost.


Anafilaksija

Anafilaksija, občutljivostna reakcija, ki ogroža življenje, je resna težava javnega zdravstva. Če pride do anafilaksije, je pomembna vsaka minuta, zato je ključnega pomena, da ima prizadeti neposreden dostop do adrenalina in nujne medicinske pomoči. Prizadevamo si za večjo ozaveščenost o anafilaksiji, pripravljenost nanjo in dostop do zdravila, saj lahko že en anafilaktični napad povzroči smrt, če nimamo dostopa do adrenalina.


Protiretrovirusna zdravila

S temi zdravili se zdravijo bolniki s HIV-om/aidsom. Predpisani način zdravljenja pogosto vključuje tri ali več zdravil, med katerimi je lahko tudi protiretrovirusno zdravilo, ki se pokvari, če ni primerno hlajeno. Veliko območij, ki jih je epidemija najbolj prizadela, leži v toplem podnebju (npr. v Afriki in Indiji), kjer so hladilni sistemi redko na voljo. Za uporabo v teh regijah je družba Mylan ustvarila termostabilno različico protiretrovirusnega zdravila, ki ga ni treba shranjevati na hladnem.


Srčno-žilne bolezni

Zelo smo predani razvijanju zdravil za srčno-žilne bolezni. Na podlagi naše transdermalne tehnologije smo razvili obliže, ki dovajajo zdravilo skozi kožo.

Bolezni dihal

Razvijamo zdravljenja za astmo in kronično obstruktivno pljučno bolezen, ki temeljijo na tehnologiji dovajanja zdravila prek suhega praška. Preberite več o drugih zdravilih blagovnih znamk za bolezni dihal.


Dermatologija

Poleg zdravil v obliki tablet in kapsul ter zdravil za injiciranje in transdermalnih zdravil izdelujemo tudi kreme in mazila za dermatološke bolezni. Tem zdravilom smo se v večji meri začeli posvečati v 90. letih 20. stoletja, ko smo prevzeli podjetje Bertek Pharmaceuticals. Trenutno je več naših izdelkov, vključno s kremami, mazili, razpršili in obvezami, v kliničnih raziskavah, kjer se preverja, ali izpolnjujejo merila za odobritev.


Osrednje živčevje

Pri zdravljenju nevroloških bolezni so izdelki družbe Mylan na drugem mestu po pogostosti izdajanja. To so izdelki, ki zdravijo resne bolezni, vendar jih je težko razviti in izdelati. Zaradi inovacij v tej kategoriji izdelkov smo vodilno podjetje za izdelovanje zdravil za to področje.Zadnja posodobitev  30.11.2018